3° Fietsmarathon

vlaggen

Fiets mee met Westouter of Reningelst en steun het goede doel.

Wat?

Een wedstrijd tussen Reningelst en Westouter. Het dorp die het meeste kilometers bij elkaar fietst mag zich uitroepen tot winnaar. Zij mogen dan ook hun dorpsvlag uithangen in het verliezende dorp.  (Pastoorstraat vs café De Frontieren)

Parcours? 

Er is een mooi parcours voorzien van ongeveer 9 km tussen de twee dorpen, ieder dorp heeft een startpunt waar men zijn stempelkaart kan kopen om deel te nemen. 

Hoe?

U kan fietsen vanaf 13u tot 18u.

Waar voor je geld? 

Een stempelkaart kost 6 euro. Daar zitten inbegrepen: 1 consumptie in de Pastoorstraat , 1 consumptie in de Frontieren, de verzekering en een bijdrage voor het kinderkankerfonds.

Daarnaast is er wat randanimatie voorzien op de 2 startplaatsen. Bovendien zullen we de hongerigen spijzen en de dorstigen laven.

Zowel Reningelst als Westouter wonnen een editie. Jong en oud is er van harte welkom. We hopen op een massale opkomst van de Reningelstnaars. Ook mensen van buiten het dorp, vrienden, familie,… mogen ons “Dorp in versnelling” komen steunen. Niet-fietsers kunnen ook komen genieten van de sfeer en mogen hun favoriete dorp aanmoedigen.

Evenement Eigenschappen

Startdatum 9 juni 2018
Max. deelnemers Onbeperkt
Ingeschreven 7
Prijs per persoon €6.00
Wij accepteren geen inschrijvingen meer